Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Η προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας στην Δεσφίνα (φωτογραφίες βίντεο)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας στην Δεσφίνα. Μίλησαν ο Παναγιώτης Μέγγος ο Γιάννης Σταθάς ο Ευστάθιος Τσίντζηρας και ο Χαράλαμπος Γεωργαντάς.

Ιδιαίτερα καυστικός ο Γιάνης Σταθάς ζήτησε οι βουλευτές των μνημονιακών κυβερνήσεων να αρνηθούν τον μισθό τους μιας και δεν θα νομοθετούν οι ίδιοι αλλά θα ψηφίζουν ότι τους στέλνουν από το εξωτερικό.
Αναφερόμενος ιδιαίτερα στον Ηλία Κωστοπαναγιώτου απάντησε στο σχετικό κείμενό του  λέγοντας ότι ο Κωστοπαναγιώτου ...
δέθηκε στην βρακοζώνα της Μέρκελ.

Ο Παναγιώτης Μέγκος υπενθύμισε ότι με κάθε ψήφο στην Λαϊκή Ενότητα στην Φωκίδα ενισχύεται η δυνατότητα να εκλεγούν μαχητικοί βουλευτές από διπλανούς νομούς την Στερεά Ελλάδα όπως είναι ο Γιάννης ο Σταθάς στην Βοιωτία ο Βασίλης ο Κυριακάκης στην Φθιώτιδα που βοήθησαν πολλές φορές από το 2012 την Φωκίδα και τις διεκδικήσεις της, αλλά επίσης και να αυξηθεί το πανελλαδικό ποσοστό του μετώπου της Λαϊκής Ενότητας.

Τα επόμενο ραντεβού της Λαϊκής Ενότητας είναι την Πέμπτη στην Ιτέα στο καφενείο Πέτρα στις 8:00 και την Παρασκευή στην Άμφισσα στο καφενείο του Φασίτσα στην πλατεία Λαού, όπου θα παραβρεθεί και η υποψήφια με το ψηφοδέλτιο επικρατείας της Λαϊκής Ενότητας Δέσποινα Σπανούδη.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου